Egyedi, személyre szabottan készülő aktív szék

Ft

Az aktív szék forradalmasította az otthoni pihenő eszközt, amely az ülve dolgozók számára munkaszékként funkciónál. Ugyanakkor erősítésre is használható és a betegápolás elengedhetetlen eszközévé is vált az idősek körében.

Kiürítés
Cikkszám: 002 Kategória:

Leírás

Fedezze fel a XXI. sz. új vívmányaként megjelent többfunkciós hintaszéket. Az aktív szék forradalmasította az otthoni pihenő eszközt, amely az ülve dolgozók számára munkaszékként funkciónál. Ugyanakkor erősítésre is használható és a betegápolás elengedhetetlen eszközévé is vált az idősek körében.

Az Aktív szék a felhasználók súlyától függően személyre szabottan több méretben készül.

M, L és XXL változata létezik.

A webáruházunkban kiválaszthatja a méretet, az ahhoz tartozó árral együtt.

Az aktív széknél beállítható pozíciók és funkciók

Az Aktív Széket ülő, középfekvő, fekvő, homorító, álló és fejjel lefelé lógó pozíciókba billenthetjük könnyedén a súlypont megfelelő áthelyezésével. Hát,- far,-comb,-kar,- és hasizom erősítő sporteszköz, valamint lábgép is egyben. Az Aktív Szék használatával a gerinc kilazítható és tehermentesíthető.

Az Aktív Szék ergonomikus kialakítású, a benne ülő testtartásához alkalmazkodva mindig a lehető legkényelmesebb és legegészségesebb helyzetet veszi fel. Az aktív székkel így nem fordul elő, hogy az ember rossz testtartás miatt károsítaná a gerincet.

Az aktív szék egészségre gyakorolt hatása

Az aktív székben csak egy mozdulat és könnyedén hátradől, kinyújtózik az ember, tovább dőlve a felső teste a vízszint alá kerül; megnyújtja a derekat. Amikor már fárad az ember, akkor a lábával csak ritmikusan lefelé nyomkodva a lábtartót a hasi, és lábtájékon felfrissíti a vérkeringést.

Az Aktív Széket negatív pozícióba állítva gerincnyújtás végezhető, ezáltal a lumbális görbület kilazul, a gerincoszlop megnyúlik, és bővül az agy vérellátása.

A gerincnyújtás másik lehetőségét, a fejjel lefelé lógást is forradalmasította az Aktív szék, a gerinc tökéletesen kilazítható, a porckorongok tehermentesülnek, az izomfeszültség oldódik, megszűnik a fejfájás.

Kiknek ajánljuk az aktív széket

Az Aktív Szék ideális azok számára, akiket betegségük miatt otthon kell ápolni, és kiszélesíti a mozgáskorlátozottak lehetőségeit. Kiegészítő övvel állítógépként is funkcionál. Megfelelő edzésprogramot alkalmazva elősegíthető a balesetből való felépülés.

A hintázásról a neuropszichológusok azt tartják, hogy elősegíti az egyensúlyszerv, továbbá a szenzoros integráció, s a többi érzékszerv fejlődését. ,Az aktív szék csecsemőknél valósággal kikényszeríti az idegrendszer érését. Sikeresen használják figyelem-vagy tanulási zavarral küszködő, mozgásukat nehezen koordináló-, beilleszkedési problémákkal küszködő, a környezete elől kórosan bezárkózó, illetve hiperaktív vagy koraszülött és autista gyermekek idegrendszeri fejlődésénél.

Terhes anyáknak javasolják, hogy naponta legalább kétszer 5-10 percet hintázzanak. Az Aktív Széket ajánljuk még alternatív szüléshez, a baba szoptatásához, büfiztetéshez, illetve a baba ringatásához, altatásához.

Idős korban hasznos ez az aktív pihenés a perifériás vérkeringés javításához, s az egyensúly tréningeztetéséhez.

Ideális az Aktív Szék munkahelyi, valamint otthoni munkához, ahol hosszú időt kell ülve eltölteni. Az aktív szék segítségével az ember képes túllépni több üléspozíció határát és különböző, változatosabb mozgásokat végezni.

Az Aktív Szék a folyamatos mozgás igényeknek is eleget tesz, nem kényszeríti az embert meghatározott ülőhelyzetbe, nem akadályozza a mozgásban, hanem alárendelten támogatja a különböző testhelyzeteket. Hátradőléskor automatikusan változik az ülőlap és a háttámla szöge, így többféle ülőhelyzetet lehet felvenni anélkül, hogy a háttámla támasztó hatása változnék.

Sporteszközként is szolgál minden izomcsoportot megmozgat, segítségével komplex edzést végezhetünk.

Az Aktív Székben a legtitkosabb vágyait és legmerészebb álmait is megvalósíthatja csupán fantázia kérdése, hogy miként használja ki párjával a szék kínálta lehetőségeket.

Fábri Sándor, a műsorában azt mondta róla, hogy varázsszék és rendelje még ma ezt a varázsszéket!

Tegyen így most Ön is!

További információk

Méretek

, ,

Huzat anyaga

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyedi, személyre szabottan készülő aktív szék” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..


Exclusive products

Special category of products